Néhány napja azonban megcsörrent a telefonja, és a vonal végén ott volt Kern András, Jordán Tamás, Hernádi Judit.


Magára hagyták barátai a beteg Szombathy Gyulát - írja a Blikk.

A 79 éves színész Balatonalmádiban él feleségével, néhány éve legyőzte a rákot, túlélt egy szívműtétet és a sztrókból is felépült.

„Csodálatos ez a ház, mert megvédett minket a hőségtől is. Klímát sem kellett beszereltetnünk, annyira vastagok a falak. Nyolcvan felé az embert már megviseli ez a nekünk szokatlan hőmérséklet, éppen ezért csak akkor mozdultunk ki itthonról, ha muszáj volt”- mondta Szombathy a lapnak. Azonban nem csak a hőség tette őket próbára, hanem a soha nem látott mértékű szúnyoginvázió is.

„Már nagyon vártuk a feleségemmel, hogy beköszöntsön a kellemes ősz, újra ki lehessen menni a kertbe, kiülni a hintaágyba, nagyokat beszélgetni. A gyerekeink és az unokáink távol élnek tőlünk, de ha csak tehetik, meglátogatnak bennünket.

- mondta a színész.

Arról is beszélt, hogy idén nyáron csak egyszer voltak lent a parton, de ő a strandra már nem megy ki.

„Egyszerűen nem szeretném, hogy így, ilyen állapotban lássanak az emberek, sérülékenynek, kiszolgáltatottnak. Jól érzem magam a körülményekhez képest, de rendszeresen járok kontroll- és szűrővizsgálatokra. Sajnos a veszprémi kórházban megszűnt az urológiai részleg, és ez nagy baj, nemcsak nekem. Így aztán magánrendelésre kellett bejelentkeznem, ahogy sok mindenkinek ebben az országban. De nem szeretnék panaszkodni, Erzsike mindenben a támaszom és a társam” - mondta a Blikknek a színész, aki elején ünnepli majd a 80. születésnapját.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!