Még figyelmeztette osztálytársát, hogy meneküljön, mielőtt összeesett. Katalin, az elkövető mosolygós kislány volt, de szülei megromlott kapcsolata miatt teljesen megváltozott az utóbbi időben.


A Blikk a győri kórházban tudott beszélni a megszúrt kislány, Mirella szüleivel. Az édesanya elmondta, hogy olyan erős volt a szúrás, hogy a penge elérte a lány tüdejét, amiből rengeteg vért kellett leszívni. A gyermeket a műtét után az intenzív osztályon egy ideig altatásban tartották, de kora délután szerencsére már magához is tért. Emlékszik pontosan a történtekre.

– tolmácsolta a lánya által elmondottakat az édesanya, aki a Blikknek megmutatta a gyermek fotóját is.

Az ausztriában dolgozó édesapa a történtek hallatán azonnal hazaindult lányához.

Az elkövető gyermeket, Katalint nem hibáztatja Mirella édesanyja. Szerinte csak a szülei tehetnek a gyermek viselkedéséről.

Külön költöztek, ám még most hétvégén is megfenyegette őket, ezért szombaton rendőrt kallatt hívniuk. Katalin, aki korábban mosolygós, kedves kislány volt, teljesen megváltozott: vérfarkasokat utánzott és ijesztő üzeneteket is írt a közösségi oldalára, melyeket később kitörölt. A Facebookon használt képe, amelyen egy pisztolyt tart a kezében, szomorú lenyomata a személyisége megváltozásának.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!