Az énekesnő lépés akart tartanai a saját táncosaival, és a nála jóval fiatalabb énekesnőkénél is nagyobb show-t akart. Kórház lett a vége, a koncerteket pedig egyelőre lefújták.


Fizikai határait feszegette Madonna a közelgő világkörüli turnéja előtt, ezért kerülhetett kórházba az énekesnő, tudta meg egy bennfentestől a New York Post.

Madonna minden áron fel akarta venni a versenyt a 33 éves Taylor Swifttel vagy a 43 éves Pinkkel, ezért olyan show-t tervezett, amitől mindenkinek eláll a lélegzete. Ezért napi többórás, kimerítő próbákat iktatott a napirendjébe. Az énekesnő ismerősei szerint félő volt, hogy úgy jár, mint 2009-ben Michael Jackson, aki szintén a közelgő világkörüli turnéjára felkészülés közben halt meg.

A popsztárhoz közel állók szerint

Egy idő után mindenki sejtette, hogy nem lesz jó vége a nagy hajtásnak, ennek ellenére csak kevesen merték a szemébe mondani, hogy fogja vissza magát, mert baj lesz. Madonna mindenáron lépést akart tartani a nála jóval fiatalabb táncosaival, ezért gyakran előfordult, hogy 12 órán át próbált a közelgő turnéra.

A popsztár végül múlt szombaton került egy New York-i kórház intenzív osztályára, miután eszméletlen állapotban találtak rá. A család csak néhány nappal később közölte, hogy mi történt Madonnával, amikor már biztos volt, hogy túléli a történteket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!