Max Verstappen rajt-cél győzelemmel nyerte a vasárnapi Forma-1-es Stájer Nagydíjat, amivel már 18 pont az előnye a bajnokságban Lewis Hamilton előtt.

Kapcsolódó

Nincs még itt a világvége, de Verstappen győzelme után egyre nagyobb bajban Hamilton

A holland elég sima győzelmet aratott.

A nemzetközi sajtó kommentárjai kivétel nélkül azzal vannak elfoglalva, hogy a holland pilóta megállíthatatlannak tűnik és gondban lehet a címvédő és hétszeres vb-győztes Lewis Hamilton. Az angol Guardian például azt írja, Max Verstappen egyre könyörtelenebbül harcol a világbajnoki címért és a Stájer Nagydíjon aratott győzelme igazi mestermunka volt. A spanyol AS jobban szabadjára engedte a fantáziáját:

Mad Max uralta a Stájer Nagydíjat és ismét jelezte, hogy világbajnok akar lenni. Nem is a 18 pont különbség a figyelemreméltó, mert hosszú még a szezon. Hanem a legyőzhetetlenség, ami árad belőle, mint egy oroszlánból.

Olaszországban is téma volt a holland pilóta sikeres szériája, de sokkal tárgyilagosabban foglalta össze a La Repubblica a hétvégét:

"A Red Bull hollandja uralta az osztrák istálló hazai versenyét a két Mercedes előtt. Verstappen most elérhetetlennek tűnik."

Verstappennek a vasárnapi verseny volt az idei negyedik futamgyőzelme, a Red Bull pedig egymás után negyedik nagydíját nyerte meg és a konstruktőrök versenyét 40 ponttal vezeti a Mercedes előtt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!