Stormy Daniels kész tanúskodni a volt elnök ellen, aki tagadja, hogy lefeküdtek egymással.


Kész tanúskodni Trump ellen Stormy Daniels egykori pornósztár, aki azt állítja, hogy 2006-ban lefeküdt a későbbi amerikai elnökkel.

Daniels egy az OnlyFans-en tartott kérdezz-felelek videó során beszélt az ügyről. Az egykori felnőttfilmes azután szólalt meg, hogy kiderült, Trump ellen vádat emelt a manhattani speciális ügyészség.

Trump tagadta a vádakat, szerinte egyszerűen politikai boszorkányüldözés áldozata, és tiltakozásra szólította fel követőit.

Daniels a videóban arról beszélt, hogy nem fél, és nem fogja feladni. Az egykori pornósztár mára már megbánta, hogy lefeküdt Trumppal, azt mondta, ma már elutasítaná a férfi közeledését.

- fogalmazott Daniels. Azt is hozzátette, hogy nincsenek különösebben ellenséges érzései a volt elnökkel kapcsolatban, de hazugnak tartja, amiért letagadta a kapcsolatukat. Danielsnek arról sincs, határozott álláspontja, hogy meg kell-e büntetni Trumpot, ő mindenesetre kész elmondani az igazat.

Szerinte, ha a korábbi elnök ebben az ügyben megsértette a törvényt, akkor felelősségre kell vonni, ahogy bárki mást.

Daniels vallomása kulcsfontosságú lehet az ügyben, amelynek történelmi jelentősége is van. Az Egyesült Államokban eddig ugyanis soha nem fordult elő, hogy egy korábbi elnök ellen vádat emeljenek egy büntetőügyben.

(via Vice)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!