A Barátok közt ma esti epizódjában búcsúzik az egyik főszereplő, a Bartha Krisztiánt alakító Seprenyi László. Az RTL Klub napi sorozatának színészéről ez év áprilisában derült ki, hogy távozik, ráadásul nem csupán a Barátok köztből, de a színészet és a média világából is. Az események átfutási ideje miatt azonban a búcsú átvezetése a történetbe mostanra valósult meg, a pénteki felvezetés után a Sorozatwiki úgy tudja, ma kerül adásba az a rész, amelyben Seprenyi utoljára tűnik fel, ám a színész értelemszerűen pár hete már felvette utolsó jeleneteit, sőt, már a stáb is elbúcsúztatta, amiről így emlékezett:


Látszott rajtuk, hogy nem csak egy protokoll volt, aminek eleget kell tenni, hanem őszinték voltak. Nagyon örülök, hogy velük dolgozhattam! Nagyon furcsa volt az utolsó nap, utoljára ballagás előtt éreztem így magam. Tudtam, hogy innentől más lesz minden! Azóta néhányszor az RTL székházának környékén jártam. Nagyon különös érzéseim voltak, ahogy rápillantottam a stúdióra és tudtam, hogy itt kellett volna lekanyarodni, hogyha oda járnék még dolgozni.

Seprenyi László gyakorlatilag a Barátok köztben kezdte el színészi pályáját 2013-ban, amiért máig nagyon hálás Kalamár Tamásnak, a sorozat akkori producerének.

Kiemelt kép: RTL Klub

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!