Elítélte a bíróság a Dózsa György úti gázolóként elhíresült M. Richárd barátnőjét, K. Szilviát, aki bosszúból durván megvert és megalázott a nyílt utcán egy nőt, miután kiderült, hogy az lefeküdt a barátjával. A verésről videó is készült, amit feltöltöttek Instagramra 2017 júliusában. K. Szilviának 312 órányi fizikai munkát kell teljesítenie az ítélet értelmében, írja a 444.

A videón az látszott, hogy a fiatal nő szitkozódva nekiesik a másiknak, több ember előtt veri, a hajánál fogva rángatja, tépi, üti és rugdossa, a nyakára lép az utcán (a XIII. kerületben).

A vádirat szerint K. Szilvia, miután megtudta, hogy a nő lefeküdt a barátjával, egy barátnőjével elmentek a lakásához bosszút állni.

Két napon keresztül strázsáltak az autójukban a ház előtt a nőre várva, ezalatt belógtak a társasházba, és alkoholos filccel felfirkálták az ajtajára, hogy “szutykos kurva”.

Amikor a nő megérkezett, azt tették vele, amit később a videón is rögzítettek, az Instagramon pedig be is tagelték. Emiatt több, 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

K. Szilvia utána még rá is írt a sértettre WhatsUp-on, hogy alig várja, hogy újra találkozzanak, mert a fogát is ki fogja ütni és végigmegy a fején egy nullás géppel.

Ha kíváncsi vagy, mi történt ezután, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>