Előbb a sátor kifosztása miatt kellett felelnie a rendőrségen a támadónak. Másnap derült ki, hogy az ehhez használt kerékpárt is úgy lopta.


Ártatlan sátrazásnak indult, de bűncselekmény lett a vége a vasárnap estének Kecskeméten, derül ki a rendőrség honlapjáról. Egy férfi kerékpárral érkezett Árpádváros városrészbe, ahol észrevette a zöld területen felállított sátrat, és úgy döntött, hogy közelebbről is megvizsgálja a helyzetet.

Rázni kezdte a sátrat, amitől az abban tartózkodó kínai férfi megriadt. A sátorból kikiászálódó férfit a támadó szóban inzultálta, majd tettlegesen is bántalmazta. A támadás után az elkövető nem elégedett meg a verbális és fizikai erőszakkal, hanem magával vitt egy powerbankot, egy táskát és egy pénztárcát a sátorból.

Az eset után egy helybéli, aki szemtanúja volt az eseményeknek, gyorsan értesítette a rendőrséget. Ennek köszönhetően a hatóságok gyorsan a helyszínre érkeztek, és a támadót a közelben sikerült elfogniuk. Az ellopott tárgyakat nála találták meg, így azok azonnal visszakerülhettek jogos tulajdonosukhoz. A rendőrség kifosztás miatt indított eljárást a férfi ellen, de a történet itt nem ért véget.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!