A műsorvezetőnek övsömöre van, amit megpróbált kezelés nélkül átvészelni, de olyan erős fájdalmai voltak, hogy kénytelen volt orvosi segítséget igénybe venni.


Liptai Claudia a közösségi oldalán osztotta meg, hogy egy nem várt fordulat miatt kórházba került. Az övsömör nevű betegséggel küzd, ami – ahogy ő is írja – brutális fájdalmakkal jár. Először otthon próbálkozott gyógyszerekkel, de végül be kellett látnia, hogy komolyabb segítségre van szüksége.

Az műsorvezetőként is kedvelt színésznő a bejegyzésében bevallotta, hogy bár minden erejével a munkára koncentrált, nem bírta tovább a fájdalmakat, ezért kórházba vonult. Két élő műsorban is részt vett a hétvégén, és igyekezett úgy tenni, mintha minden rendben lenne, de ahogy mondta, „néha voltak számomra embert próbáló pillanatok.”

– írta Liptai.

A színésznő még pár napig kórházban marad, de bízik benne, hogy a hétvégére visszatérhet a tévéképernyőre. Ugyanakkor kénytelen volt lemondani több színházi előadását is, amit őszintén sajnál.

„Mára egyértelművé vált, hogy muszáj ezt komolyabb körülmények között gyógyítani. Előre és utólag is köszönöm minden orvosnak, ápolónak, aki segített, komolyan vett és törődik velem" – zárta a posztját.

A nézőknek és rajongóknak azonban üzeni: hamarosan újult erővel tér vissza, addig is vigyázzon mindenki magára. Érdekesség ugyanakkor, hogy a vasárnapi Sztárban Sztár All Stars adása közben Claudia Puskás Petit méltatva azzal poénkodott, hogy ha ő kiesik, akkor jövő héten be sem jön a műsorba. Remélhetőleg a zsűritag nem lesz kénytelen tényleg kihagyni a következő show-t.

Övsömör egyébként többek között akkor alakulhat ki, ha bárányhimlős fertőződés után a herpeszvírus nem pusztul el teljesen, hanem néhány idegdúcban megbúvik, és hosszú évek vagy inkább évtizedek után kiújul. A betegséget jellemzően felnőtt korban kapják el.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!