A népszerű műsorvezetőnő egyúttal azt is megírta, milyen érzések kavarognak benne most, hogy betöltötte az ötödik x-et. Posztja alatt sorra kapja a jókívánságokat.


Bikinis fotót posztolt magáról Liptai Claudia 50. születésnapja alkalmából a Facebook-oldalán. Az írta, a kép a következő évei merészségét is mutatja.

Liptai Claudia szombaton ünnepelte 50. születésnapját. Ehhez kapcsolódóan a Facebook-oldalán egy bikinis fotót posztolt magáról, és a bejegyzésben azt is megírta, milyen érzések kavarognak benne most, hogy betöltötte az ötödik x-et.

Ha leguggolok 1 percre, utána legalább tíz kell, hogy kiálljon a lábamból a zsibbadás. Ha elalszom a párnával az arcom, akkor kell vagy két óra, hogy elmúljon a nyoma. És valahogy év elején maga az év sem tűnt piros betűsnek. Aztán egyszer csak, mint egy varázsütésre minden megváltozott” – írta a népszerű műsorvezető.

„Én azt kívántam magamnak, hogy egészségben, a szeretett emberek jókívánságaival körbevéve, és a »kellek« érzésemet kielégítve teljen ez a nap. Mindent megkaptam. Szóval ez a kép a következő éveim merészségét is mutatja” – írta Liptai Claudia.

Forrás: 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!