Lil Nas X picit több, mint egy évvel ezelőtt még a nővére kanapéján élt, ma pedig világsztár, aki új rekordot állított fel a Billboard slágerlistáján, a leghosszabb ideig vezetve a Hot100-et, ami a legfontosabb slágerlista Amerikában.

Így lett egy mémből az Egyesült Államok legnagyobb slágere

Egy fekete srác country-t és hip-hopot vegyítő slágerét felkapta az internet, majd rövid idő alatt Amerika leghallgatottabb dalává vált.

A sztár tegnap Twitterre posztolt két videót, az egyiket 2019 február 8-án rögzítette, a videón pedig pizzaevés közben arról beszél, hogy kijött az Old Town Road című száma, ami elég jó számokat csinál, Instagramon már 3 ezer követője van, YouTube-on 2 ezer, Spotify-on viszont még nem jutott el 1 ezerig sem, de egy év múlva majd újra majd meglátja, hogyan teljesített a dal. A második videó pedig tegnap készült, pontosan egy évvel az első után, gyakorlatilag újraalkotja az első videót, de most egészen mások a számok: 5 millió Instagramon, 8 millió YouTube-on, meg nagyjából 30 millió Spotify-on. Ezzel a videóval szerette volna megköszönni mindenkinek, hogy egy év alatt ekkorát fordult vele a világ.

this video is exactly 1 year old
(watch til the end) pic.twitter.com/au8PB4v8Hi

- nope (@LilNasX) 2020. január 8.

and this was today pic.twitter.com/6e1QhUP9z3

- nope (@LilNasX) 2020. január 8.

Kiemelt kép: Steve Jennings/Getty Images, iHeartMedia


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!