Egy orosz házaspár a felszállás előtt posztolt egy videót arról az etióp gépről, amely nem sokkal később 157 emberrel a fedélzetén lezuhant.

Mint azt megírtuk, az Addisz-Abeba közelében szerencsétlenül járt utasszállítón több mint 30 országból voltak utasok, a gépen három orosz állampolgár utazott. Köztük egy fiatal házaspár, Alekszandr Poljakov és felesége, Jekatyerina, akik rendszeresen beszámoltak a közösségi oldalakon úti élményeikről, többek között a Szingapúrban, Németországban, az Egyesült Államokban, Spanyolországban töltött vakációkról.

Most épp Kenyát szerették volna megnézni, ám oda sajnos nem juthattak már el.

Alekszandr és Jekatyerina korábban együtt tanultak, majd a munkahelyük is közös volt, mindketten a Szberbanknál dolgoztak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Катя (@bonanza_kate) által megosztott bejegyzés, Okt 17., 2018, időpont: 3:17 (PDT időzóna szerint)

A felszállás előtt Jekatyerina azt írta:

másfél órás átszállás, és repülünk Kenyába.

A felvételen látható a gép, amely nem sokkal a felszállás után lezuhant. A fedélzeten tartózkodó 157 ember közül senki nem élte túl a katasztrófát.

A harmadik orosz áldozat Szergej Vjalikov, aki ejtőernyős oktatóként dolgozott.

via VK

--FILE--View of aircrafts of Ethiopian Airlines parked at the Addis Ababa Bole International Airport in Addis Ababa, Ethiopia, 25 December 2017. Eight Chinese nationals, including one from Hong Kong, were confirmed aboard the crashed Ethiopian Airlines plane, according to the Chinese foreign ministry.

Az mentette meg az életét, hogy nem engedték felszállni az etióp repülőre

Antonisz Mavropoulosz egy csomag miatt nem jutott fel az etióp légitársaság vasárnap lezuhant gépére.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!