A Cessna le is tért eredeti útvonaláról, egyelőre nem tudni miért. A szerencsétlenség pontos körülményei is tosztázatlanok.


[sz]Fotó: Adrian Pingstone / Wikipedia

Nem találtak túlélőket, miután lezuhant egy kisrepülő az Egyesült Államokban, Virginia állam északnyugati részén. A gépet előtte F-16-os vadászrepülők kísérték, többek között Washington D.C. térségében is, mert a pilóta nem volt hajlandó reagálni a légügyi hatóságok felszólítására, és letért eredeti útvonaláról – írja a CNN.

Információk szerint a Cessna 560 Citation V típusú repülő Tennessee államból, Elisabethtownból a New York-i Long Island-be tartott, azt nem tudni, miért tért le eredeti útvonaláról. A mentőcsapatok vasárnap este értek el a helyszínre, körülbelül négy órával azután, hogy az állami és a helyi hatóságok földi és légi kutatást indítottak a lezuhant repülőgép után.

Az végül a virginiai George Washington nemzeti park közelében zuhant le. Előtte a légvédelem az utolsó pillanatig próbált kapcsolatot teremteni a pilótával, sikertelenül. Egyelőre nem tudni, a pilóta miért tért le az eredeti útvonalról.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!