Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Van kedved egy kis játékra? Zárd ki az elméd, ne gondolkozz, csak hallgass a megérzéseidre. Akár be is hunyhatod a szemed, majd bökj rá az egyik válasz-lehetőségre. Az alábbiakban látni fogsz három galambot. A galamboknak egy-egy boríték van a karmaik között. Közülük kell egyet kiválasztanod.

Hogy melyik mellett döntesz? Az csakis rajtad és a megérzéseden múlik.

Az első galambot választottad? Ez a bőség jelképe!

Erős és szerencsés személynek mondhatod magad. Tény, hogy néha nehézségekbe ütközöl, melyek elbizonytalanítanak, és kétségeket merítenek fel benned, de nem engedheted meg másoknak, hogy befolyásolják a döntéseidet, és eltérítsenek a terveidtől. Elvégre, az erő benned lakozik, és segít majd abban, hogy elérd a céljaid. Szeresd az életet, és örülj minden percének.

A második galambra esett a választásod? Ez az erő jelképe!

A világszeretet a te szupererőd. Nagyon fogékony vagy, és egyetértesz az emberekkel. Ez a tulajdonságod segíteni fog abban, hogy többet elérj, mint amire számítanál. Légy magabiztos, a döntéseid pedig megadják neked a biztonságot, amit megérdemelsz.

Ne add fel, és ne sürgesd az eseményeket. Minden a maga idejében valósul meg. Ne veszítsd el a reményt sem, és ne add fel az álmaidat. Az univerzum kész megadni neked mindent, amit kérsz.

A harmadik galambot választottad? Ez a remény jelképe!

Természetedtől fogva egy jólelkű, adakozó, segítőkész ember vagy, aki mindig készen áll arra, hogy mások javára cselekedjen. Most itt az ideje, hogy megtérüljön a befektetett energiád.

Csupa jó dolgok és kellemes események következnek az életedben. De ahhoz engedned kell, hogy a univerzum szabadon megválassza a pillanatot, amikor megjutalmaz téged. Tárd ki a karjaidat, és érezd magad méltónak a szeretetre, a sikerre és a boldogságra. Megkapod a jutalmad, de ne feledd majd megköszönni!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!