Patrick Duffy éppen Magyarországon forgat, így kihasználta a lehetőséget, hogy végre találkozzon magyar szinkronhangjával, Csankó Zoltánnal. Az amerikai színésznek egy különleges kérése is volt magyar kollégájához.


Ahogy arról beszámoltunk, a Dallas Bobbyjával, Patrick Duffyval forog egy gombfociőrültekről szóló vígjáték, a Lepattanó Vácon.

Ha pedig már Magyarországon járt, akkor Duffy természetesen Bobby Ewing magyar hangjával, Csankó Zoltánnal is szeretett volna találkozni - írja a Blikk.

- köszöntette az amerikai színész magyar kollégáját, ami után természetesen közös kép is készült.

"Sosem kellett más színésznek kölcsönöznöm a hangomat, éppen ezért annyira fura belegondolni ebbe a helyzetbe. Ráadásul az is eléggé érdekes, hogy míg az angol nyelvterületeken, ahol eredeti nyelven látták az emberek a Dallast, az én hangomat felismerik, itt viszont csak a te hangoddal ismernek engem” - mondta nevetve Patrick Duffy.

Amikor pedig megtudta, hogy Csankó Zoltán lesz a Lepattanóban is a hangja, akkor arra kérte a magyar színészt, hogy küldjön majd neki egy fotót és egy felvételt, ahogy őt szinkronizálja.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!