Randi Chaverria egy 36 éves tanárnő volt Texasban, és fél évvel ezelőtt még minden rendben is volt vele, olyannyira, hogy az iskolában, ahol tanított, megválasztották az év tanárává.

Fél évvel később viszont már letartóztatták, mert kiderült: legalább két alkalommal szexuálisan zaklatta egy tanítványát, konkrétan orális szexben részesítette.

Mindezt ráadásul az osztályteremben tette, és mint ahogy ez lenni szokott, nem maradt titokban az eset - írta a helyi sajtó.

hirdetés

A helyi rendőrség azt derítette ki eddig, hogy a Round Rock középiskolában háztartástant tanító nő az egyik diákját több alkalommal is felhívta telefonon azzal a céllal, hogy szexuális viszonyt létesítsenek.

A fiú azt vallotta, hogy két alkalommal is orális szexben részesítette a tanárnő, akit most kedden tartóztattak le, miután az iskola, amelynek vezetése, amint tudomást szerzett az esetről, rögtön feljelentette, és kitiltotta az iskola területéről.

Chaverria egyébként a feljelentést követően önként jelentkezett a rendőrségen és a 25 ezer dolláros óvadékot is kifizette, így szabadlábon védekezhet majd a váddal szemben, amely konkrétan „diákkal folytatott illetlen viszonyt” jelent.