A gyanú szerint ő ölte meg a 39 éves csornai vállalkozót. Amikor a rendőrök elfogták a 21 éves férfit, megpróbált öngyilkos lenni.


Letartóztatásba került a csornai emberölési ügy gyanúsítottja, a végrehajtás helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és elmegyógyító Intézetet jelölték ki - írja pénteki közleményében a Győri Törvényszék.

Ahogy mi is beszámoltunk róla:

akit végül Miskolcon kapták el.

Amikor a rendőrök megpróbálták elfogni, a fiatal férfi egy késsel többször megszúrta magát. A mentők ellátták, majd kórházba vitték.

A Győri Törvényszék most azt írja, hogy a Győri Járásbíróság nyomozási bírája

A döntést azzal indokolták, hogy a fiatal férfi a gyilkosság elkövetése után elszökött a helyszínről, és ugyan rendelkezik bejelentett lakóhellyel, de nem ott lakott, tényleges lakóhelyén az utóbbi években szívességi lakáshasználóként lakhatott. Így a bíróság szerint fennáll annak veszélye, hogy a gyanúsított szabadlábra kerülése esetén a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne, elrejtőzne.

A bíróság a letartóztatás tárgyában az ülést a Petz Aladár Egyetemi Oktatókorház Pszichiátriai Osztályán tartotta,

A döntéssel szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be, az ügyész tudomásul vette. Az ügy másodfokon a Győri Törvényszéken folytatódik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!