A hibáival együtt tökéletes koncertet adott Budapesten, a Papp László Sportarénában a zenész: repertoáron volt hosszú zenei karrierje minden szakasza.


Ahhoz képest, hogy rengetegen leírták már: „Lenny Kravitzet nem kell bemutatni”, hazafelé a taxisnak fogalma sem volt róla, kicsoda. Más generáció, más érdeklődési kör, ez nyilvánvaló, és nincs is ezzel semmi baj, udvariasan megkérdezte, milyen koncerten voltunk, mi pedig válaszoltunk. De azért ezt a 35-40 évet elég nehéz egy percben összefoglalni.

Ha lenne köztetek bárki, aki nem tudná, kicsoda Lenny Kravitz azt mondanám neki, hogy egy elképesztően tehetséges ember, akin azt érezni, hogy azért tart ott, ahol, mert a szülei szerették, támogatták, és hagyták, hogy azzal foglalkozzon, ami érdekli. És akinek éppen ezért nem kellett azzal lázadnia, hogy kicsinálja magát, hogy aztán 27 évesen meghaljon alkoholmérgezésben vagy heroin-túladagolásban.

Lenny Kravitz 1964-ben született, és elképesztő zenei, kulturális munícióval látta el a szülői ház. Tinédzserként kezdett zenélni, és 23 éves volt, amikor megjelent az első lemeze. Több tíz millió albumot adott el eddig, Grammy-díjat nyert, filmben szerepelt, másfél évtizede saját lakberendezési céget üzemeltet, van egy farmja Brazíliában, ahol zöldséget termeszt, vegán életmódot folytat és idén csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!