Még ha az ügyészség lezárja is az ügyet, az énekesnő nem nyugodhat meg teljesen. Ha két éven belül újra kábítószeres ügybe keveredik, súlyosabb következményekre számíthat, és nem kap újabb elterelési lehetőséget.


Lejárt a pártfogói felügyelete annak a drogos énekesnőként ismert előadónak, akit 2022 októberében mentők szállítottak kórházba egy angyalföldi lakásból - írta meg a Blikk. Bár az ügyészség még nem döntött a vádemelésről, az eljárás kimenetele a pártfogó beszámolóján múlik.

Áprilisban került be a hírekbe az énekesnő, akit kábult állapotban, karján vágásokkal találtak meg az otthonában, ahol kis mennyiségű kábítószergyanús anyagot is találtak. Szervezetében tiltott szereket mutattak ki, ezért a XIII. kerületi rendőrkapitányság vizsgálatot indított. Az énekesnő tanúvallomást tett, és alkut kötött a hatóságokkal: elterelést és pártfogói felügyeletet vállalt, amit egy éven belül teljesített is.

A pártfogói felügyelet május végén ért véget, de az ügy továbbra is nyitott. A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség az illetékes pártfogó felügyelői szolgálattól kért tájékoztatást a felügyelet alatti tapasztalatokról és az előírt magatartási szabályok betartásáról. Dr. Rab Ferenc Levente főügyészségi ügyész szerint a büntetőeljárás sorsa ettől a tájékoztatástól függ.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!