A „recskafantom” után újabb ellenségeket talált Gyuricza László.


A tavalyi „recskafantom” megfenyegetése után újra hallatott magáról Gyuricza László, a Pest vármegyei Kerepes polgármestere. Ezúttal a helyi nőket zaklató vendégmunkásokkal bánt el ellentmondást nem tűrően.

„Fiatal lányokat követtek, zaklattak, sírva kellett menekülniük” – írja a város polgármestere a Facebookon. Mint kiderült, kárpátaljai vendégmunkások szombaton és szerda este egy 16 éves lányt és egy 22 éves nőt vegzáltak.

A polgármester polgárőrökkel, rendőrökkel és önkormányzati rendészekkel vonult ki a helyszínre, ahol a három erőszakoskodó férfival közölte: május 1-jéig szedik a sátorfájukat, mert nem hajlandó eltűrni, hogy itt nőket zaklatnak.

– fogalmazott a videóban Gyuricza László.

Ezután a rendőrök – és egy kemény akciófilmes zene – kíséretében végigjárt egy HÉV szerelvényt, és megmutatta, szerinte hol lenne szükség kamerákra.

A polgármester az országos médiában akkor lett híres, amikor tavaly nyáron nyilvánosságra hozott egy felvételt a HÉV-megállóban maszturbáló férfiról, miután az nem jelentkezett az „utlimátumára”, és nem adta fel magát önként tette után.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!