Az Egyesült Államok korábbi elnöke remegő kézzel, érdes hangon szólt az összegyűltekhez. A 78 éves politikus néhány hónappal fiatalabb csak Donald Trumpnál.


Aggodalmat keltett a Demokrata Párt koncencióján (DNC) jelenlévők és a tévénézők körében Bill Clinton megrendült egészségi állapota, írja a New York Post. A 78 éves politikus remegő kézzel és érdes hangon szólt a közönséghez, miközben saját öregedésére és egészségi állapotára utalt, kijelentve: nem biztos benne, hány alkalommal tud még részt venni a párt ilyen rendezvényein.

Az Egyesült Államok korábbi elnöke hosszú karrierjére visszatekintve elmondta, hogy 1972 óta minden nagyobb demokrata eseményen jelen volt, de most először merült fel benne a gondolat: ez talán az utolsó alkalom.

„Két nappal ezelőtt töltöttem be a 78. életévemet, és a családomban négy generáció óta én vagyok a legidősebb férfi,” mondta, miközben érzékelhetően fáradtan és lassan beszélt. Ugyanakkor megjegyezte, hogy még mindig fiatalabb, mint Donald Trump, aki szintén 78 éves.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!