Súlyos testi sértésért vettek őrizetbe egy 52 éves detroiti nőt, aki a vádak szerint nagyjából 2,5 centit harapott le csók közben egy férfi nyelvéből, miután megkérte, hogy azt ne használja csókolózás közben – írja a CNN.

Youlette Wedgeworth január 28-án elegyedett romantikus kapcsolatba egy férfival, ekkor történt a horrorisztikus incidens.

A nő előre megkérte a férfit, hogy csókolózás közben ne dugja a nyelvét a szájába, aki ezt a kérést figyelmen kívül hagyva mégis megpróbálkozott a nyelves csókkal.

Youlette válaszként azonnal leharapta az áldozat nyelvét – mondta Eric J. Smith ügyész a CNN-nek. Smith azt is elmondta, 27 éves ügyészi pályafutása alatt még soha nem találkozott ehhez hasonló esettel.

A rendőrség gyorsan kiérkezett a helyszínre, ahol megtalálták az erősen vérző férfit, akinek körülbelül 2,5 cm hiányzott a nyelvéből. A leharapott darabot a megtalálták a hálószobában, és a közeli kórházba szállították a sérültet.

hirdetés

A rendőrök az elkövető nőt őrizetbe vették súlyos testi sértés vádjával, ami egy évig tartó szabadságvesztést és 1000 dolláros büntetést vonhat maga után.


hirdetés