Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy halálos kutyatámadás történt csütörtökön Újszászon, a kora délutáni órákban. Egy 70 éves nőt marcangolt halálra három kutya, amikor a jelzés nélkül bement a barátnője udvarába. A kutyák gazdája, Éva most könnyeivel küszködve mesélt a Blikknek arról, mi történt pontosan csütörtökön.

Éva és a 70 éves Mária már 30 éve barátnők voltak, Éva segített a nőnek cigarettát tölteni, így az asszony gyakori vendég volt nála. Ám sosem jött be úgy a kapun, hogy előtte ne jelezte volna, megérkezett.

"Bármikor is jött, előtte mindig megkocogtatta az ablakot vagy bekiabált"

- mesélte Éva alapnak, aki elmondta, hogy ezúttal nem jelezte, hogy itt van. Csendben bejött a kapun, és ők is csak a tragédia után vették észre, hogy az asszony már az udvarban van.

"Én és a lányom csak akkor vettük észre, hogy nálunk van, amikor a lányom kiment a házból, és meglátta a földön fekvő Máriát. Ráordított a kutyákra, akik a test mellett ültek, hogy tűnjenek el. Addigra én is kiértem, borzalmas látvány fogadott. Szinte egyetlen ép porcikája sem maradt, letépték a fejbőrét, a haját, a karjairól és a lábáról a bőrt. Annyit tudott mondani, hogy nagyon fázik, aztán elveszítette az eszméletét"

- emlékezett vissza az asszony. Máriához mentőhelikopter is érkezett, de már nem tudta segíteni rajta.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>