Az utóbbi időben minden nap imádkozott az indiai férfi és felesége, búcsúlevelükben gyerekeik gondozását kérték haláluk után.


Egészen bizarr módon ölte meg magát egy házaspár Indiában. Házilag egy guillotine-szerű lefejező szerkezettel végeztek magukkal Gudzsarát államban.

– írja a Hindustan Times.

A 38 éves Hemubhai Makwana és felesége, a 35 éves Hansaben egy helyi rendőrnyomozó elmondása szerint búcsúlevelet is hagyott a helyszínen.

A PTI indiai hírügynökség értesülései szerint az eset múlt szombatról vasárnapra virradóra történt a házaspár farmján álló kunyhóban. A rokonok a hatóságoknak elmondta, hogy az utóbbi időben a férfi és a nő minden nap rendszeresen imádkozott, de azt nem közölték, mely vallás istenéhez vagy isteneihez.

A PTI-nek az egyik nyomozó elmondta: „a pár először tüzet gyújtott az oltáron, majd berakták a fejüket a guillotine-szerű szerkezetbe, amit egy kötéllel működtettek. Amint elengedték a kötelet, a fémpenge rájuk esett, levágva a fejüket, ami belegurult a tűzbe.”

A házaspárnak két gyermek volt, szüleik pedig a közelben éltek. A búcsúlevélben arra kérték a rokonaikat, hogy lássák el a gyerekek és a szüleiket.

(via RTL)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!