A hivatalos verzió szerint a 23 éves férfi öngyilkosságot követett el, édesanyja azonban azt állítja, hogy egy elszámolási vita miatt ölhették meg.


Még szeptember közepén halt szörnyet a 23 éves Zsolt, miután lezuhant az egyik tízemeletes panelház tetejéről Tatabányán. Édesanyja a mai napig képtelen elfogadni a hivatalos verziót, hogy fia öngyilkosságot követett el - írja a Blikk.

"Szeptember 13-án, reggel öt óra előtt hívott a fiam egyik barátja azzal, hogy Zsolti leugrott egy tízemeletesről és meghalt. Sokkot kaptam, összeestem, elájultam, a párom viszont azonnal odasietett a helyszínre, nekem a kislányunkkal kellett itthon maradnom" - magyarázta Erzsébet a könnyeivel küszködve.

A nő párja a helyszínen a nagy tömegben megtalálta azt a három fiatal férfit, akikkel Zsolt a halála előtt együtt lehetett. Elmondása szerint alig álltak a lábukon.

- beszélt gyanújáról a gyászoló édesanya.

A nő szerint az is gyanús, hogy fia nem a lakásának helyett adó épületről, hanem a szomszédos panelről zuhant le, ahol annak a férfinak a lakása is van, akivel rendezni akarta az elszámolási vitát.

- mondta.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a lappal, hogy az ügyben nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, ezért közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a szeptember 13-án hajnali fél három körül történt eset körülményeit. A család azonban érthetetlennek tartja, hogy még csak büntetőeljárás sem indult az ügyben, ezért szeretnék, ha a rendőrség is megvizsgálná az általuk felvetett körülményeket.

"Igazán jó gyerek volt, imádott sportolni. Soha nem bántott senkit, mindig a gyengébbeket védte. A négyéves kislánya már tudja, mi történt, de a húga még képtelen felfogni. A történtek óta nincsen se éjjelünk, se nappalunk. Ezzel kelünk és fekszünk, nem is tudok a gyásszal foglalkozni, csak azzal, hogy miért nincsenek elszámoltatva azok, akiknek felelősségük volt ebben. A fiam szeretett élni, soha nem dobta volna el magától az életét" - mesélte megtörten az asszony.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!