Az angliai Middlesbrough-ban élő anya a Kik nevű csetoldalon elegyedett beszélgetésbe egy vadidegennel, aki megtévesztő módon egy női név, az "Emily" mögé bújt. Valójában azonban egy 37 éves férfi volt, Phillip Glass, aki egy idő után rátért arra, amit valójában akart: szexuális jellegű témákra. Az anyának van egy általános iskolás kisfia, miután ezt Glass feltérképezte, elkezdett arról évődni az asszonnyal, hogy mennyire szeretne egy olyan családot, ahol a szülők és a gyerekek egy ágyban alszanak, és szexuálisan is "nyitottak" egymásra.

Az anya - a bíróságon sem derült ki, milyen indíttatásból - belement a játékba, és két napon át arról csetelt a férfival, hogy milyen "csúnya dolgokat", szexuális tevékenységeket folytathatna a kisfiával.

A nő két nap után észbe kapott, közölte a csetpartnerével, hogy "soha nem engedném, hogy a fiamhoz valaki ilyen módon hozzáérjen". A férfi kérte, hogy gondolja meg magát, felajánlott 20 ezer fontot (majdnem 7 és fél millió forintot), ha összehozza a kisfiával, de a nő törölte a beszélgetést, és a férfit feljelentette a rendőrségen.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>