Egy informátor szerint a színészt nagyon zavarja, hogy folyton a fiatal barátnői miatt gúnyolják, de közben folyamatosan 20 év körüli modellekkel mulatja az időt.


Leonardo DiCapriót ezúttal Josie Redmond modell társaságában látták, amint szerda hajnalban kiléptek a Chiltern Firehouse nevű luxusszállodából és -étteremből - írja a Daily Mail.

A Tennessee-ből származó manöken Los Angelesben él, többek között a 7 For All Mankind és a Paige Denim termékeit hirdette.

Josie Redmond (@josie__redmond) által megosztott bejegyzés

Az elmúlt hetekben egyre többször látták gyönyörű modellek társaságában a 48 éves színészt. Február elején például a 19 éves Eden Polanival bulizott.

Szombaton és vasárnap pedig Maya Jama brit műsorvezetővel látták (ő már 28 éves), mindkét este együtt partiztak, szintén a Chiltern Firehouse-ban. Az utóbbin egy fiatalabb, ismeretlen nővel is többször lefotózták.

A trend annak ellenére folytatódni a látszik, hogy az Oscar-díjas színészt állítólag zavarja a folyamatos viccelődés a fiatal barátnőiről. Egyes hírek szerint komoly, érett kapcsolatot szeretne, és nem akar arról ismert lenni, hogy nem jár olyan nővel, aki 25 évesnél idősebb.

- nyilatkozta egy belsős informátor a Daily Mailnek.

Szerinte olyan kötődésre vágyik, mint amit Camila Morrone-nal érzett, de vele nem sokkal azután ért véget a kapcsolatuk, hogy a nő betöltötte a 25-öt.

Azóta többek között Gigi Hadiddal is összehozták, aki csak 20 évvel volt fiatalabb nála.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!