Bereczki Miklós (Jobbik) és Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) közös sajtótájékoztatón szólította fel azonnali távozásra Bese Ferencet, Soroksár kormánypártok által támogatott polgármesterét - írta meg az Alfahír.

A Népszava szerint a polgármester 60 millió forintnyi közpénzt szavazott meg egy olyan ingatlanegyüttes felújítására, amelyben tulajdonrésze van, de ez kimaradt a vagyonnyilatkozatából. Tagadta, bebizonyították. Elismerte, majd szavazott.

A soroksári polgármester voksa 60 milliót ért

Egy olyan ingatlanegyüttes felújítására szavazott meg közpénzt, amelyben tulajdonrésze van, de ez kimaradt a vagyonnyilatkozatából.

Bereczki Miklós önkormányzati képviselő közölte: az ingatlan korábban egy hentesüzlet volt, amit két éve zártak be a helyiek nagy megdöbbenésére, most állt össze a kép, hogy helyette egy bevásárlóközpontot akarnak.

Bízni kell Polt Péterben, bízni kell Pintér Sándorban!

Ezt már Bangóné Borbély Ildikó mondta, aki a legfőbb ügyésztől azonnali vizsgálatot követel, amit az ügyészség feljelentésnek is tekinthet.

Az önkormányzatokat felügyelő belügyminisztertől arra vár választ, jogszerű volt-e a testületi ülés, amelyen úgy fogadták el a soroksári költségvetést, hogy érintettsége dacára Bese Ferenc is szavazhatott. Bereczki Miklós szerint egy ilyen ügy után felelős politikus önként visszalép hivatalától.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!