Azt állítja egy kínai férfi, hogy három évvel ezelőtt, egy véletlenül bekapcsolva felejtett kamera rögzítette, amit a felesége megcsalja őt az egyik legjobb barátjával. A férfi azt mondja, a fia miatt úgy tett, mintha semmi sem történt volna, de most eljött az ideje, hogy mindent nyilvánosságra hozzon - írja a Mirror című brit bulvárlap.

A Jang nevű férj azt mondja, az autója fedélzeti kameráját rakta fel otthon töltőre, majd ment is tovább a dolgára, de elfelejtette kikapcsolni a készüléket. Később, amikor megnézte a házban készült felvételt, azt látta, hogy nem sokkal az ő távozása után megérkezett az egyik legjobb barátja, Liu, aki akkoriban polgármester volt.

Liu a hivatalban együtt dolgozott Jang feleségével, Kihuával, így jól ismerték egymást az asszonnyal. A bekapcsolva felejtett kamera felvételén az látszott, hogy Liu és a nő megcsókolják egymást, váltanak néhány szót, ismét csókolózni kezdenek, majd a férfi lehúzza nő ruháján a cipzárt és vetkőztetni kezdi.

Fotó: Weibo

Jang azt mondja, amikor eset történt, a fiuk éppen az egyetemi felvételijére készült, és nem akarta őt egy családi botrány kirobbantásával zavarni, ezért úgy döntött, hallgat. Aztán 2018 januárjában elvált a feleségétől, most pedig úgy érezte, ideje nyilvánosságra hozni a felvételt, és bejelentést tenni a helyi önkormányzatnál.

A volt polgármester, Liu már visszavonult, de Kihuát nemrég jelölték a város helyettes titkárának. Az asszony tagadja a volt férje vádjait.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!