A férfi nem tudta elviselni a szakítást. Az áldozat édesanyja emberrablásra gyanakszik, szerinte lánya önként nem ült volna be volt férje autójába.


Kránicz Attila, egy 42 éves férfi, hajtóvadászat célpontja lett, miután a rendőrség szerint hétfőn meggyilkolta volt feleségét, Évát, a murakeresztúri házukban. Az eset megrázta a kis közösséget, ahol mindannyian ismerték a házaspár történetét. Attila, aki korábban öngyilkossággal fenyegetőzött, most a gyanú szerint bosszúból oltotta ki Éva életét.

– mondta az áldozat édesanyja a Blikknek, aki maga is Éva nevét viseli.

A történet tragikus fordulata nem előzmények nélküli. Attila és Éva házassága hónapokkal ezelőtt zátonyra futott, és amikor Éva elköltözött, Attila öngyilkossági kísérletet hajtott végre, amit Éva akadályozott meg.

Az áldozat kétségbeesett lépésre szánta el magát, és lekapcsoltatta az egész település áramellátását, ezzel megmentve volt férje életét.

A rendőrség a tragédia napján értesült Éva eltűnéséről, miután nem érkezett meg a munkahelyére.

– mesélte az édesanya. A rendőrség erős gázszagot érzett a házban, és a katasztrófavédelem segítségével jutottak be, ahol Éva élettelen testét találták meg. Úgy tudjuk, a halálát fulladás okozta.

Éva új életet próbált kezdeni. Az elmúlt két hónapban megismerkedett egy fiatal férfival, akivel boldog párkapcsolatban élt, és minden erejével azon volt, hogy visszaszerezze három gyermekét, akiket átmenetileg az apai nagyszülőknél helyeztek el. A fiatal anya élete egy szombati napig a jövőről szólt. A múlt szombaton ünnepelték a születésnapját, senki nem gondolta volna, hogy ez lesz az utolsó.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!