Nem tartja ördögtől valónak, ha nem lesz politikus 2026-ban. Hitet tett Orbán mellett, szerinte ő tudja összetartani politikai közösségét.


Lázár János interjút adott a Jelennek. Többek között arról beszélt, hogy nem biztos, hogy a politikában van a helye. Orbán Viktorral való viszonyáról azt mondta, hogy nem rivalizáltak, jól megismerték egymást, és jól tudnak együtt dolgozni. Az egymás iránti lojalitás és hűség soha nem tört meg. A miniszterelnök megteremti neki a lehetőséget, hogy alkothasson. Szerinte a Fidesz érdeke is, hogy hosszú távon, hogy Orbán legyen a miniszterelnök, mert

A kegyelmi ügyről elmondta, hogy a kormány tagjai és a miniszterelnök nem tudtak, és azóta sem kaptak érdemi magyarázatot. Rogán Antalnak szerinte nem volt köze a kegyelmi ügyhöz, otthon aludt. Értékesnek tartja Rogán munkáját, neki nem az a dolga, hogy előtérben legyen.

Varga Juditról azt mondta, hogy

A köztársasági elnöknek nincsen hivatalos beszámolási kötelezettsége, az igazságügy-miniszternek viszont igen, mégsem kezdeményezte ezt. Aki így jár el, nem érti, hogy kicsoda és hova került. Full alkalmatlan”. Korábban úgy gondolta, hogy EP-listavezetőnek alkalmasnak, de a lépései ezt cáfolták meg. Lázár János úgy gondolja, nem a Fidesz hibázott az ügyben, nem nekik kell bocsánatot kérni.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!