A stylist attól fél, hogy a sztár hatalmas koncertbevétele a NER-nek is szemet szúr, nemzetbiztonsági kockázatnak is nevezte a nagy tömeget.


Fogynak azok a sztárok, celebek, influenszerek, akik még NEM szólaltak meg azzal kapcsolatban, hogy Azahriah három (minden bizonnyal teljes teltházas) koncertet ad a Puskás Arénában.

Most a stylist-influenszer, Lakatos Márk is elmondta a véleményét a 21 éves sztár lenyűgöző teljesítményéről. Márk a TikTikon kiszámolta, hogy a három teltházas koncert azt jelenti, hogy Azahriah zenéjére majdnem 200 ember kíváncsi.

Ráadásul az a sokszáz milliós bevétel, ami három ilyen koncert után jön, az már a NER-nek is szemet szúr, az már a NER radarján is egy szemmel látható összeg. Úgyhogy, Azi, én azt kívánom neked, hogy nehogy rátenyereljenek itt a bizniszedre, nehogy az legyen, hogy ez már túl sok, és a NER lép valamit”

– mondta aggódva Lakatos Márk.

@lakatosmarkstyle Válasz @vikiiiikeeee részére Szerintetek is rászáll.majda NER? Hajrá #azahriah ne hagyd magad #edukáció #nekedbeakaromlatni #nekedbelegyen #fy #foryou #nincsbiras #csillagszóró #fakeisthenewreal ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!