Ezért nem kellett börtönbe vonulnia a zenésznek szerdán. Azt mondta, bárcsak az élet úgy hozná, hogy bemenjen, de „sajnos nem ez helyzet”.


Gyógyíthatatlan beteg vagyok, ennyi - vallotta be a Fókusznak a Galambos Lajos. A zenésznek szerdán kellett volna bevonulnia a börtönbe, mivel decemberben három év hat hónap szabadságvesztésre ítéltek az áramlopási ügyében.

Később kiderült, Lajcsi védője január 30-án kérelmet nyújtott be, amelyben halasztást kért a börtönbüntetés megkezdésére.

A zenész most megrendítő vallomást tette a Fókuszban:

Betegségről most nem sokat árult el, csak egy korábbi interjúból sejthető, milyen jellegű a probléma. Az év elején a mentőket is ki kellett hívni hozzá, kórházba került, mert légszomja volt és levegőért kapkodott.

„A trombitához kapcsolódik egy tüdőtágulás. Az nem kapcsolódik, hogy egy légszomj alakul ki. Most ez ügyben jártam az onkológián is, a Korányiban is folyamatosan vizsgálnak. Most ért oda ez az állapot, hogy kimutatta magát. Biztos bennem volt, de az elmúlt 7 év keserve, küzdelme, a stressz most hozta ki” - fejtette ki Lajcsi.

Arról is beszélt, hogy az elmúlt pár év rámolom volt számára, szeretne már túllelni az egészen.

még a parkettásba sem.

„Én már nem akarom, hogy ez elhúzódjon, ennek egyszer véget kell vetni, ki fog derülni az igazság és azt gondolom, hogy eljön még az ünneplés pillanata. Nagyon remélem, én komolyan hiszek benne.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!