Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem elég, hogy kisfia halálát is fel kell dolgoznia a családnak, még a közösségi média sem segít ebben a megpróbáltatásban.

L.L Junior egész családja beleroppant, hogy szombaton halálra gázolták legkisebb fiát Zuglóban. A tragédia az egész országot megrázta, később az énekes kijelentette, jelenleg kérvényezi, hogy kisfia nála lehessen, mert az édesanyja nincs olyan lelkiállapotban, hogy most gondoskodjon róla.

A kijelentésre Dávidka és Lacika édesanyja, Csilla nyílt levélben üzent az énekesnek, amit

itt lehet elolvasni.

A döntés az internetezőknek sem tetszett, L.L. Junior rengeteg negatív kommentet kapott közösségi oldalán, valósággal forrnak az indulatok, hogy "el akarja" venni nagyobbik fiát az édesanyjától.

Ezt már olvastad? Vujity Tvrtko is megszólalt L.L. Junior kisfiának halálával kapcsolatban

Ha mindez nem lett volna elég, ma újabb támadás érte az énekest, amikor jeleneztette, Dávidka pénteki temetése nyilvános lesz, és arra kérte a gyászolókat, fehér ruhában jelenjenek meg.

Rajongói ki is támadták, hogy miért lesz nyilvános a szertartás, amire az énekesnél betelt a pohár.

"Hagyjatok már békén! A szűk család, rokonok és barátaink kordonon belül lesznek, és akik tiszteletet teszik és ide utaznak azért, hogy együttérzésüket nyilvánítsák a fiunk felé, őket is tisztelettel fogadjuk. Ez a tragédia rajtunk, a családon túl, MINDENKIT megrázott . Ha zárt, akkor az a baj, ha nyilvános, az a baj? Elég legyen ebből! Kérem ezt tisztelettel kezeljétek. Hagy adjuk meg a végső tisztességet. Köszönöm." - írta az összetört apuka.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!