Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

L. L. Junior idén hatalmas tragédiát élt át, amikor nyáron elvesztette kisfiát, emiatt az idei karácsony a legszomorúbb lesz mindközül.

Képtelen feldolgozni kisfia elvesztését L. L. Junior, aki a Story magazinnak beszélt arról mit élt át, akkor, amikor telefonon értesítették, hogy egy autós elgázolta a kisfiát. A lapnak elmondta, feleségével hamarosan új lakásba költöznek, hátha ezzel új életet tudnak kezdeni.

"A pici fiam túl szép és túl tiszta volt erre a csúnya világra. Ott van jó helyen, a mennyországban, ahol biztosan találkozunk még…" - mondta a megtört apuka.

A rapper az idei karácsonyukról is beszélt.

"Ilyenkorra már mindig feldíszítettük az egész lakást, de most? Hozzá sem kezdtünk. Elővettük az adventi koszorút, de meg sem gyújtottuk, visszatettük a fiókba. Lacika kedvéért persze, lesz karácsonyfánk, lesznek ajándékok is, megpróbálunk úgy viselkedni, mintha ünnepelnénk, de mindannyiunk fejében az lesz, hogy Dávidkánk már angyalként karácsonyozik…" - mondta L. L. Junior.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!