A rapper célja, hogy legalább heti három napot tölthessen együtt a gyerekkel.


Mi is beszámoltunk róla, hogy elvált L.L. Junior, és egykori párja, Körtvélyessy Kinga. A bíróságon a tét kislányuk, a két és fél éves Lilike ideiglenes elhelyezése volt, mert a pár nem tudott megegyezni.

A zenész most a Blikknek elárulta, mire jutottak.

A döntés szerint a két és féléves Lilit hetente többször is láthatja. A határozat szerint még ideiglenes a döntés, és szeptemberig szól.

A rapper annyit mondott csak a lapnak, hogy nehéz beszélnie erről, de fokozatosan változik majd a gyerek nála töltött ideje.

"Először heti kétszer lehet nálam, aztán alvással együtt, utána, a harmadik szakaszban pedig heti két éjszakát tölthet nálam. Most jó ideig nem szeretnék nyilatkozni, mert egy folyamatban levő ügyről van szó, és nem szeretnék senkit befolyásolni. Azért küzdök, hogy heti legalább három napot kaphassak a lányommal. Nagyon szeretjük egymást...

Hozzátette:

"Édesanyámnak pedig a vére a lányom, vágyik arra, hogy láthassa, foglalkozhasson vele. Ez az utóbbi hónapokban nem valósult meg megfelelő módon, most viszont, az ideiglenes láthatás által többet vihetem Lilit hozzá. A családommal boldogok vagyunk, mert tiszta szívvel azért küzdök, hogy a testvérek együtt nőhessenek fel".

Szerinte ő nem egy hétvégi apuka, aki csak elkényezteti a gyereket, szeretné ő is kivenni a részét a lánya gondozásából.

- mondta a rapper.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!