Nagy örömmel várták a rajongók azokat a képeket, amelyeken Kylie tündéri kislányával, Stormival látható - írta a Daily Mail.

Valami azonban megváltozott, mert Kylie egyszer csak bejelentette, hogy nem tesz fel több képet lányáról az internetre.

Minden egy szelfivel kezdődött, amelyről Stormi arca félig lemaradt, és a rajongók rögtön elkezdtek kombinálni, hogy miért. Volt, aki egyenesen azzal vádolta a médiacsillagot, hogy szándékosan "vágta le" a kislányt. Kylie ezt követően bejelentette: nemcsak, hogy nem tesz közzé további fotókat Stormiról a hálón, hanem az eddigieket is leveszi.

A döntés Jennert ismerve nem mondható teljesen váratlannak, mert amikor várandós volt, úgy döntött, hogy kilép a rivaldafényből, magánszférája védelmében, és akkor nyíltan kárhoztatta a hírnév árnyoldalait. Most vélhetően rájött arra, hogy kislányát is meg kell védenie.

Nem sokkal később egy Kylie-hoz közelálló személy cáfolta, hogy népszerű valóságshow-műsorvezető megsértődött volna azon, hogy nem mindenki látta szépnek a gyermekét, vagy pedig megfenyegették volna, hogy elrabolják a kislányt. Egyszerűen nem akarja, hogy Stormi idő előtt, feleslegesen celeb legyen.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!