A 66 éves Ferenc autójával mert el a folyóban, csak 5 nappal később találtak rá.


Szörnyű tragédia történt két ehete szombaton a Bács-Kiskun vármegyei Fajszon a Duna partján. Egy 66 éves férfi a kutyáját vitte fürdetni a folyóhoz,

Az esetről a húga nyilatkozott a Blikknek. Mint mesélte, bátyja imádta kutyáját és a Dunát is, most azonban mindkettő a veszte lett. Ferenc egy délutáni házibuli még elugrott egy vendéglátóhelyre, majd ezután hajtott a partra autójával. Ezután már nem adott életjelet magáról, végül az eltűnése után öt nappal, csütörtökön találtak rá.

„A horgász ismerőse tudta, hogy Feri minden áldott nap levitte a kutyáját a partra fürdeni, és egy halakat megfigyelő szonárral látta meg a komptól 100 méterre elsodródott autóját öt méter mélyen a Dunában.

A Duna volt az élete, és az is lett a végzete. Imádott ott pecázni és nagyon jó halászlét is készített. Menekülni próbálhatott, de a nagy sodrástól nem tudta kinyitni az ajtót. A kéziféket pedig nem húzta be sajnos, és hiába tette sebességbe a kocsit, a meredek lejtőn belecsúszhatott a vízbe”

– mesélte az asszony.

Ferencnek Queen nevű kutyája volt a leghűségesebb társa, mindenhova vitte magával, nagyon szerette. Szabadidejében horgászott, de a nyugdíj mellett dolgozott is a faluban – tette hozzá az összetört testvér.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!