A színész-énekes szerint hiába dolgozik keményen, mégis azoknak van tele a naptára, akikben nincs tehetség és alázat.


Veréb Tamás teljesen kiakadt legújabb Instagam-posztjában, durván kiosztotta a magyar hírességeket. A színész-énekes szerint komoly gondok vannak a szakmájában.

„Elegem van! Azért sem hagyom magam eltaposni! Ez most hosszú lesz, és nem fogom visszafogni magam, szóval elnézést a nyelvezetért. Elegem van, hogy mindig magamban keresem a hibát, hiába, amióta az eszemet tudom, kurva keményen dolgozom azért, hogy helyem legyen a színpadon. Mindenem erre tettem fel, és túl sok mindent áldoztam már fel ahhoz, hogy szó nélkül átengedjem ezt a helyet azoknak, akik nem érdemlik meg. Mégis napról napra azt látom, hogy azoknak van tele a naptár (tisztelet a kivételnek), akik mindezt tehetség, rátermettség és alázat nélkül teszik.

Mindig azzal védekeznek a szakmában, hogy 'hát erre van igény'. Hát, persze! Köpjön fel és álljon alá az a 'szakember', aki hagyta és hagyja így lesüllyeszteni a színvonalat! Ha már szakma, egyszerűen meguntam, hogy mindig várok valakire. Miközben a rádió nem játszik semmit. Ugyanazok a dalok mennek körbe körbe. Nekem egy 7 éves dalom játszák le néha, az újat mosolyogva meghallgatják, majd elteszik a fiókba. A legőszintébben mondom, hogy még csak irigy sem vagyok mások sikerére! Drukkolok mindenkinek, sokszor még annak is, akit én magam nem szeretek igazán. Ez egy szubjektív szakma. Higgyétek el, én sajnálom a legjobban, de egyszerűen ki kell adnom magamból, és nekem fontos, hogy tudjátok, mi zajlik bennem minden nap. Mindenki küzd az életben maradásért, a maradék 'reflektorfényért', tudom. De ha nem beszélünk róla, ha nincs összefogás, semmi sem fog változni.

Én hiszem, hogy van még az a közönség, akinek érdemes minőséget csinálni. Azt is tudom, hogy amíg egyetlen ember is kíváncsi lesz a koncertemre, én ott leszek.

- írta hosszú posztjában Veréb Tamás.

Sparrow (@verebtomi.sparrow) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!