A színész számára a 2016-os sztrókja óta a Pa-Dö-Dő májusban elhunyt énekesnője volt az egyik legfontosabb támasz, mostanában pedig Falusi Mariann tartja benne a lelket.


Kulka Jánost különösen megviselte jóbarátja, Lang Györgyi májusi halála, de az énekesnő szeretteivel és Falusi Mariannal továbbra is szoros kapcsolatot ápol a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész – írja a Blikk.

Kulka János november 11-én ünnepli 65. születésnapját. A népszerű színész a 2016-ban bekövetkezett sztrókja óta sok nehézségen ment keresztül, a megpróbáltatások közepette pedig a májusban elhunyt Lang Györgyi volt az egyik legfontosabb támasza.

Mostanában pedig Falusi Mariann igyekszik betölteni Kulka életében a Lang Györgyi halálával keletkezett űrt.

„Falusi Mariann amikor csak tudja, de hetente legalább egyszer meglátogatja Jánost. Az utóbbi időben számos olyan közös programon is részt vett, amelyet az a társaság szervezett, amelyet Lang Györgyi a családjának tartott. Tudja mindenki, a színész milyen fontos ember volt az énekesnő életében, így semmiképpen nem akarják magára hagyni. Nemrég a VI. kerülettől posztumusz díszpolgári címet kapott Lang, annak az átadójára is elkísérte a Pa-Dö-Dő csapatát Kulka” – mondta a Blikknek egy közeli ismerős. Hozzátette, Kulkának persze így is vannak nehezebb pillanatai, ezek azonban inkább azzal hozhatóak összefüggésbe, hogy sokkal kevesebbet dolgozik, mint amennyit szeretne.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!