„Egy turkálós szettben, egy Zara ruhában és egy Gucci ruhában is lehet értéket képviselni” – véli az influenszer, akit az öltözködéséről kérdeztek Instagramon.


Követői kérdéseire válaszolt Kulcsár Edina Instagramon. Elárulta például, hogy a mostani, harmadik terhessége teljesen más, mint a korábbiak, sokkal fáradékonyabb és érzékenyebb, de a szüléstől nem fél. Azt is elmondta, hogy már eldöntötték párjával, G.w.M-mel születendő kislányuk nevét, de egyelőre még nem szeretnék megosztani mindenkivel. Annyit mondott csak, hogy különleges nevet választottak, amiből rögtön tudni lehet, hogy az ő közös gyerekükről van szó.

Egy olyan kérdést is kapott, hogy miért öltözik „fiúsan”, „miért kell ennyire átvenni a roma stílust?” A kérdés első részére azt válaszolta az influenszer, hogy általában lazább ruhadarabokat, vagyis farmert, pólót, melegítőt és utcai cipőt visel, mert neki ez tetszik, és sokszor ez is kényelmes neki kismamaként. De elegánsabb ruhát is szívesen húz bakanccsal, esetleg magassarkú cipővel. A kérdés második részére így reagált:

Azért hogy bizonyítsa, valóban nem a Józsefvárosi piacról szerzik be a márkás ruháikat, mutatott két videót, amit egy Gucci üzletben készített. Mindkettőn a párja, G.w.M látható, a másodikon pedig egy ajándékot is lehet látni, amit az üzlettől kaptak.

Kulcsár Edina azt is leírta egy következő Insta-sztoriban, hogy korábban is voltak drágább darabok a gardróbjában, de próbálta nem mutatni ezeket.

Az egykori szépségkirálynő állítja, hogy sem most, sem a jövőben nem akar kérkedni azzal, amije van, mert ez nagyon távol áll tőle. Szerinte ő most is ugyanaz az ember, aki volt, csak egy még erősebb kiadásban, aki értéket próbál képviselni.

- véli.

Azt is leírta még, hogy ő mindig imádta nézni azokat az embereket, akik megtehették, hogy menő ruhákba öltözzenek. Nem utálta őket, hiszen ők késztették arra, hogy ő is ilyenekről álmodozzon. Akkoriban sosem hitte volna, hogy ez neki is összejöhet, mostanra viszont már valóság lett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!