Eddig még nem nagyon mutatta meg magát így.


Augusztusban tudhattuk meg, hogy Kulcsár Edina harmadik gyermekét várja, aki egyben az első közös gyereke is lesz jelenlegi párjával, G.w.M-mel. Az influenszer akkor még a terhessége nagyon korai szakaszában járt, csak azért volt kénytelen elárulni ezt a nyilvánosság előtt, mert emiatt kellett visszalépnie az idei Dancing with the Starstól.

Az egykori szépségkirálynő - aki nemrég vált el férjétől, Szabó András "Csutitól", akitől két gyereke is van - elmondta, hogy váratlanul jött a baba, mert fogamzásgátlót szedett. Ennek ellenére nagyon boldogok voltak párjával, amikor megtudták, hogy bővül a családjuk.

Edinát rendszeresen faggatják a követői a várandósságáról az Instagramon, de ő egyelőre nem sokat árult el. Részben azért, mert G.w.M családjában nem szokás a terhességről nyilvánosan beszélni, másrészt pedig azért, mert az első hónapokban még ő is elzárkózott ettől. A babaváró bulin az már kiderült, hogy kislányt vár.

Egy napokban tartott kérdezz-felelek során az influenszer elmondta, hogy a mostani, harmadik terhessége teljesen más, mint a korábbiak, sokkal fáradékonyabb és érzékenyebb, de a szüléstől nem fél. Elárulta, hogy már megvan a kislányuk neve, de egyelőre még nem szeretnék megosztani mindenkivel. Annyit mondott csak, hogy különleges nevet választottak, amiből rögtön tudni lehet, hogy az ő közös gyerekükről van szó.

A fotót ide kattintva nézheted meg.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!