A fürdőszobába ajtaján egy nyílást vágott, ezen keresztül kukkolta és videózta a kicsiket. Most súlyosabb büntetésre ítélték.


Súlyosította a bíróság annak a férfinak az ítéletét, aki közel tíz éven keresztül folyamatosan szexuálisan zaklatta a nevelt lányait - derül ki a Győri Fellebbviteli Főügyészség keddi közleményéből.

A korábbi jogerős ítélet szerint a férfi 2012-től 2021-ig folyamatosan szexuálisan zaklatta az élettársa előző kapcsolatából született három kislányt, rendszeresen szexuális cselekményt végzett velük.

A Győri Törvényszék a férfit többrendbeli szexuális erőszak, és többrendbeli szexuális visszaélés miatt 10 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Emellett véglegesen eltiltották bármely olyan foglalkozástól, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi.

Az ítélet ellen azonban az ügyész súlyosbításért, a férfi és a védője pedig részben felmentésért, részben enyhítésért fellebbeztek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!