Tíz év házasság és három közös gyerek után váltak külön Tápai Szabinával. A kajakos azt mondta, hogy teljesen új értelmet nyert számára az apaság.


Már több mint egy éva annak, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina tíz év házasság és három közös gyerek után után külön vállnak. A kajakozó most a Palikék világa című műsorban mesélt a szakításról.

Az már korábban kiderült, hogy felváltva laknak a gyerekekkel, és a hütőszekrényre ragasztott táblázatban vezetik, mikor melyikük a soros. Kucsrea most azt is elmondta, hogy hivatalosan nem is váltak el, illetve, hogy az apaság teljesen új értelmet nyert számára az elmúlt időszakban.

- mondta.

Arról is beszélt, hogy sokszor megkapja, hogy akkor miért váltak külön, de szerinte abban az életszakaszban nem működött a kapcsolatuk.

- fejtette ki Kucsera Gábor. Szerinte amióta külön váltak, sok mindent meg tudnak beszélni - olyan dolgokat is, amiket korábban nem.

„Ennek meg kellett történnie, hogy épülni tudjunk, Szabina is tudjon fejlődni, és én is szembe tudjak nézni a saját hibáimmal.”

via 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!