Az alábbi poszt jelent meg Kubatov Gábor Facebook-oldalán pénteken délelőtt, egy nappal azután, hogy megegyezés született az Európai Unióval a vétó visszavonásáról.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Idéznénk néhányat a bejegyzés alatti hozzászólásokból:

"Igen erős tudatmódosító szerek kellenek ahhoz a tudatállapothoz, hogy ezt komolyan elhiggyük. Hozzáteszem, nem OV érdemeit akarom csökkenteni, de egyfajta félistenként tekinteni rá, elég beteg. Ráadásul Trianon egy eléggé jelentősen más politikai környezet volt, magyar küldöttséget be sem engedték a tárgyalásokra, akárkik is voltak."

hirdetés

"Folytatván a gondolatot: Ha 25 éve már Kubi az FTC elnöke, akkor alanyi jogon (selejtezők nélkül) folyamatosan lenne egy Magyar Csapat a BL főtábláján....a női kéziben mi uralnánk évek óta a BL-t...vízilabdában a BL-t szintúgy (ja, ez már meg is valósult..)"

"Én azt gondolom hogy azt hiszem hogy tényleg mindenféleképpen úgymond bácsszentgyörgyi bunyevác testvéremnek a legteljesebb mértékben minden betűjében igaza van és úgymond tényleg irigylem végtelen szerencséjéért hogy ebben az Európa ellen vivott úgymond hatalmas felszabadulási hadjáratban és tényleg egyértelmű győzelemben a szovjet csapatok támogatásával résztvehet az úgymond tényleg félelmet nem ismerő bátor csapataink vezérvonalában❗❗❗

Ehhez kivánok úgymond mindenféleképpen kifogyhatatlan erőt szikrázó bölcsességet a hazánk testét megtámadó neoliberálbolsevikglobalistasorosistakommunistaszocialista virusfenevad elleni dicső háborúban.

Támadás! Egykettőhárom!"

"Egészen pontosan ez úgy igaz, hogy ezt írta volna meg a dologról az Origo."

"Szomorúvá tesz ez a pesszimizmus. Az Antant országok felénél sokkal sokkal többet csatolt volna át a Miniszterelnök Úr."



hirdetés