Szerinte ő a hatalom szemében nem tényező, így is van egy sokmilliós, idősebb, elszegényedettebb bázisa a Fidesznek, amelyik kizárólag az állami médiából tájékozódik. Hozzájuk soha nem fog eljutni.


A Forbes legújabb számának címlapján nem más látható, mint Krúbi, azaz a 29 éves rapper, Horváth Krisztián.

A polgárpukkasztásról és a botrányairól is hírhedt előadó a nagyszabású koncertekről is beszélt.

Elmondása szerint egy ilyen előadásra több hónapig készül a show, a stáb gyakran az utolsó elkölthető forintot is visszaforgatja a látványba, nem teszik zsebre.

- mondta Krúbi a lapnak.

A cikk érinti az új generációt is, amely már magabiztosan, szinte profi vállalkozóként építgeti a bizniszt, az énmárkát (ide tartozik többek között Dzsúdló, Azahriah, Beton.Hofi, Pogány Induló vagy a Carson Coma). Fittyet hánynak a régi iskolára, mindenki maga próbálja diktálni a narratívát, nekik a klasszikus mainstream platformokra (tévé, rádió, óriásplakátok, bulvár) semmi szükség.

Az interjú lényegesebb része, hogy Fidesznek rendszeresen beszólogató, a kormánypártot koncertjein kifigurázó Krúbi mit gondol a hatalomról.

Krúbi szerint ő a hatalom szemében nem tényező, a kormánypárti ukázt is elenyészőnek gondolja, amúgy meg csak a dolgát csinálja.

- mondta a rapper a Forbes magazinnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!