Ahogy arról tegnap írtunk, Tóth Gabi és Krausz Gábor elárulta születendő gyerekük nemét, így már tudjuk, hogy lányuk fog születni.

Tóth Gabinak kislánya lesz

Ősszel érkezik a baba, akinek a fogadására még semmi sem áll készen.

Azt már tegnap is írtuk, hogy nem tervezik babarózsaszínre festeni majd lányuk szobáját, a friss Story magazinból viszont kiderül, hogy Krausz emellett nagyon szeretné majd megszerettetni a focit.

Igaz, lányszobát tervezgetünk, de egy focilabdát biztosan becsempészek oda.

Tóth egyébként saját bevallása szerint imádott focizni és nem igazán érdekelték a lányosnak mondott dolgok. Szóval ebben valószínűleg partner lesz. Ami viszont a későbbiekben vita tárgya lehet, hogy mekkora szabadságot engedélyeznek lányuknak. Tóth nem szeretné szigorú keretek közé szorítani gyereküket, mivel ő is úgy nőtt fel, és sose volt balhés gyerek, a bulikból is mindig elsőnek távozott. Krausz saját bevallása szerint viszont tipikus parás lányos apa lesz valószínűleg.

Látva az ismerőseimet, akik már apák, és ismerve magamat, biztosan beállok a parás apukák sorába. Amikor megtudtam, hogy lányunk lesz, azt mondtam Gabinak: ismerem ezt a világot minden veszélyével együtt, harmincéves koráig a szemem nem veszem le róla, biztosan sehova nem engedem el egyedül a lányunkat.

További részletek és fotók a ma megjelent magazinban.

Kiemelt kép: Story magazin


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!