A Brazíliában készült felvételen két lény is látható, amint egy dombon állva nézelődnek. A helyiek szerint nehezen lehet oda fel- vagy lejutni, ám ezek a figurák könnyedén és nagy sebességgel lépdeltek.


Két óriási, emberszerű lényt videóztak le egy kis brazil sziget lábánál. Vannak, akik szerint idegen lények látogattak a Földre - írja a New York Post

A felvétel Ilha do Melen, egy szigeten készült, Brazília délkeleti partjaitól nem messze. A fura lények a dombtetőn állva nézelődtek, majd egyikük lesétált a domb alján lévő ház felé a cserjéken keresztül, amely a helyiek szerint nehezen járható, ám az idegeneknek csak a térdéig ér.

- mondta egy másik.

A felvétel a neten sokak érdeklődését felkeltette, főleg azt követően, hogy nemrég hasonlóan magas idegen lények sétálgattak egy miami bevásárlóközpontnál.

A kommentelők szerint nem lehetnek emberek, mert túl gyorsan haladtak. Volt aki azt írta, hogy soha többet nem megy arrafelé. De akadtak, akik szerint csak a felvétel nézőpontja okozta a különös optikai csalódást.

A brazil vezetés is inkább poénra vette a videót, Paraná állam az X-en például azzal viccelődött, hogy náluk olyan szuper a nyár, hogy még az idegen lények is ide jöttek turistáskodni.

VIDEÓ: A lényekről

JB Litoral (@jblitoral) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!