Nyíltan vállalva osztotta meg véleményét a baloldalról és Szabó Tímeáról Kövér László a Bayer show-ban. A házelnök azzal kezdte a beszélgetést, hogy elmondta: sosem gondolta volna, hogy hétfő reggel azzal fog kelni, hogy de jó, hogy bemehet a Házba, "a sok ápolt közé". Hozzátette: ez nem mindenkire érvényes.

A beszélgetés folytatásában az is kiderül, Kövér kire gondolhatott. Bayer a "rettegő ellenzékről" beszélt, majd Kövér László is elmondta véleményét. A házelnök szerint hisztériakeltés zajlik.

“Az a fajta hisztériakeltés, ami zajlik, hozzáteszem, nem az elmúlt néhány hétben, hónapban indult ez el, még csak nem is 2010 óta folyik, hanem gyakorlatilag azóta folyik, amióta először, immáron körülbelül 30 esztendeje szabadon választott Magyarország egy jobboldali, jobbközép kormányt, gyakorlatilag azóta folyik ezt a világszintet elérő hisztériakeltés”

- fogalmazta meg Kövér.

Később Kövér László megvallotta, mennyire idegesítik a nők és mennyivel rosszabb, ha az embernek egy nő-, mintha egy hímnemű ellenzéki szól be.

hirdetés

"Az elnöki pulpituson ülve hogy lehet ép lélekkel végigszenvedni egy Szabó Tímea-felszólalást?" - tette fel a kérdést Bayer Zsolt.

Lapozz a válaszért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés