Kovács Patríciát nem érdeklik a lájkok és a szívecskék, nem kell online visszaigazolás. Csak a maga ritmusában akarja élni az életét párjával együtt.


A Blikk írta meg, hogy Kovács Patrícia és kedvese, Medveczky Balázs idén is romantikus nyaralásra indultak, és a ritka pillanatok egyikeként néhány fotót is megosztottak a követőikkel. A képeken nemcsak a pár, hanem tündéri kutyusuk, Terka is szerepel. „Leléptünk, immáron Terkával” – írta a színésznő a képek mellé, ami még nagyobb örömet váltott ki a rajongók körében, hiszen a pár ritkán oszt meg részleteket magánéletükről.

Patrícia és 15 évvel fiatalabb párja már több mint egy éve vannak együtt, de a kapcsolatuk részleteit eddig leginkább titokban tartották. A színésznő korábban egy interjúban elárulta, hogy épp a korkülönbség miatt nem szeretnek túl sokat megosztani a nyilvánossággal.

– mondta, majd hozzátette, hogy igazságtalannak érzi, hogy a társadalom gyakran megkérdőjelezi az ilyen kapcsolatokat, míg fordított helyzetben ez a kérdés fel sem merülne.

A színésznő egyértelművé tette, hogy számukra nem fontos a nyilvánosság visszaigazolása, és nincs szükségük like-okra vagy drukkolásra, hanem egyszerűen csak élvezni szeretnék a kapcsolatukat a saját ritmusuk szerint, mindenféle külső elvárások nélkül.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!